Aanmelden

Emergis kind & jeugd biedt geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar in Zeeland. We behandelen kinderen en jongeren die in aanmerking komen voor basiszorg tot aan topzorg. Dat gebeurt thuis, ambulant, in deeltijd of dagbehandeling of in de kliniek.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor een behandeling bij Emergis kind & jeugd heb je een verwijzing nodig van de huisarts, een andere medisch specialist of van de gemeente (Centrum voor Jeugd en Gezin). Elke gemeente heeft jeugdprofessionals en zij kijken samen met jou naar de benodigde en gevraagde hulp. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan neem je samen met je ouders/verzorgers contact op met één van deze verwijzers. Ben je 16 jaar of ouder, dan kun je zelf contact met één van de verwijzers opnemen. Zodra we de aanmelding bij Emergis binnen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op en word je uitgenodigd voor een intakegesprek. 

Acute zorg kinderen en jongeren
Heb je acuut hulp nodig? Als je nog niet in behandeling bij ons bent, bel je de huisarts of de huisartsenpost. Als het nodig is nemen zij contact met ons op. Ben je wel in behandeling bij ons, dan kun je zelf bellen.