Wie zijn wij

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Zeeland. Jaarlijks behandelen of begeleiden we circa 13.000 mensen met uiteenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Afbeelding

Onze hoofdlocatie zit in Kloetinge, vlakbij Goes. Hier vind je onder andere de klinieken. Daaromheen vind je door heel Zeeland zo'n vijftig locaties zoals ambulante centra, klinieken, beschermende woonvormen, werkleerbedrijven en opvanghuizen. Bij Emergis werken ongeveer 1400 medewerkers. Dat zijn hulpverleners als verpleegkundigen, therapeuten, agogen, psychologen en psychiaters. Maar ook mensen in ondersteunende functies zoals secretaresses, receptionistes, huishoudelijk medewerkers en technisch personeel.

Allemaal zijn we er voor jou. Want iedereen kan te maken krijgen met geestelijke gezondheidsproblemen. Het is onze ambitie om deze zoveel mogelijk te voorkomen, als het kan mensen beter te maken en waar dat nodig is mensen ondersteunen. De naam 'Emergis' betekent dan ook: jij komt boven.

Lees meer over Emergis op www.emergis.nl

Emergis & corona

Alle informatie over Emergis en de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij geplaatst op een aparte website. Ook bieden we je hier tips, hulp en advies én de mogelijkheid voor een persoonlijk contact om deze periode door te komen.

Bezoek onze website