Nieuwsoverzicht  

Medewerker Emergis debuteert met het boek ‘Wat je zegt zie je zelf’.

Jacodine van de Velde, behandelaar op de afdeling kind & jeugd brengt haar eerste boek uit. Het boek ‘Wat je zegt zie je zelf’ is een aangrijpend maar hoopvol verhaal, over de strijd en angsten die horen bij een eetstoornis.
Wat je zegt zie je zelf

Al van jongs af aan is Jacodine gek op lezen, de laatste jaren vooral van boeken in het genre Young Adult en New Adult. In 2018 ging er een grote wens in vervulling toen ze haar eerste opdracht kreeg om een boek te mogen vertalen. Inmiddels staan er diverse vertalingen op haar naam en lijkt het vertalen ook het schrijversvirus te hebben aangewakkerd, want al snel kreeg Jacodine een verhaal in haar hoofd, geïnspireerd op het onbegrip waar veel jongeren met een eetstoornis mee worden geconfronteerd. Ze begon met schrijven en na een heel proces van schaven, schrappen en herschrijven, is juli 2020 haar debuut ‘Wat je zegt zie je zelf’ bij uitgeverij Clavis verschenen.

Over het boek
Ellendig! Zo voelt Marscha zich als ze voor een vakantie van drie weken met haar ouders en broertje in Zuid-Frankrijk aankomt, want haar eetstoornis en alle angsten die daarbij horen, reizen gewoon met haar mee. Toch is ze vastberaden de strijd aan te gaan en het normale leven op te pakken. Als ze op de camping Le Tournesol de vrolijke, aantrekkelijke Ruben leert kennen, weet ze niet of dat het makkelijker of juist nog moeilijker maakt.

Signeersessie & verkooppunten
Op donderdagavond 13 augustus om 19.00u houdt Jacodine een signeersessie in de Drvkkery in Middelburg, waar u van harte welkom bent en meteen een gesigneerd exemplaar van het boek kunt aanschaffen voor thuis.

Alle informatie over de signeersessie en het nieuws rondom het boek zijn te volgen via de website, Facebookpagina of Instagram van Jacodine.

 

W: jacodinevandevelde.com

F: Jacodine van de Velde - Auteur

I: @jacodinevandevelde