Nieuwsoverzicht  

Online ouderavond 'Social media/kwetsbaar online'

Jongeren zijn er maar druk mee: WhatsApp, Instagram, Snapchat en andere minder bekende social media platformen. Social media heeft een grote aantrekkingskracht; jongeren kunnen er uren mee bezig zijn. Social media biedt leuke en interessante mogelijkheden, maar kent ook valkuilen.

1NUL1, onderdeel van Emergis preventie, organiseert op dinsdag 5 oktober de online ouderavond ‘SOCIAL MEDIA /kwetsbaar online’.
De ouderavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer.

Tijdens deze ouderavond geven wij ouders en opvoeders inzicht in de digitale belevingswereld van jongeren en geven we tips over mediaopvoeding. Maar ook waar je terecht kunt als zaken uit de hand lopen.

Aanmelden voor de online ouderavond kan via dit contactformulier.

We hopen je online te zien op 5 oktober aanstaande!

Emergis & corona

Alle informatie over Emergis en de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij geplaatst op een aparte website. Ook bieden we je hier tips, hulp en advies én de mogelijkheid voor een persoonlijk contact om deze periode door te komen.

Bezoek onze website